Šesnaest godina tradicije !

Dobrodošli na zvaničnu Internet prezentaciju preduzeća Instalater iz Valjeva. Instalater se bavi izvođenjem svih vrsta instalaterskih radova, grejanjem, vodoinstalaterskim i kanalizacionim radovima. Na ovim stranicama ćete uvideti zašto naše preduzeće od formiranja održava reputaciju pouzdanog partnera kod svojih klijenata. Instalater je u organizacionom, kadrovskom i tehničkom smislu spreman za sve izazove koje postavlja savremeni poslovni život.

Takođe, jako smo ponosni na kvalitet i brzinu izvedenih radova, kao i striktno poštovanje zadatih rokova. Naš osnovni cilj je zadovoljstvo klijenata i upravo iz tog razloga se saradnja sa našim poslovnim partnerima zasniva, ne samo na poslovnom, već i na prijateljskom odnosu.

O nama


Instalater je visokoprofesionalno, dinamičko i efikasno preduzeće koje, istim intezitetom, već više od petnaest godina pruža visok i kvalitetan tehnički nivo usluga na svakom projektu. Velika stručnost i iskustvo naših inženjera i tehničara koji prate i primenjuju nova saznanja i dostignuća, omogućava nam da maksimalno poštujemo potrebe i zahteve klijenata i poslovnih partnera. Trudimo se da kontinuiranim inovacijama naš rad bude još produktivniji... pročitajte više...

Istorijat

Instalater je registrovan kao malo preduzeće koje je vremenom, konstantnim razvojem, organizacionom transformacijom i proširenjem delatnosti preraslo u ozbiljnu, konkurentnu firmu u ovoj oblasti. Danas se preduzeće nalazi u fazi intezivnog ulaganja i proširenja proizvodnih kapaciteta, pravi spoj između tradicionalnog i modernog pristupa... pročitajte više...

Galerija

pogledajte slike u našoj  galeriji!

Kontakt

image

Sve dodatne informacije koje Vas zanimaju možete dobiti telefonom, a možete nas kontaktirati putem e-maila ili kontakt forme. Vrlo rado ćemo Vam odgovoriti na sva postavljena pitanja.